It is also called Keppai koozh, Kezhvaragu koozh, Keppai kanji, Ragi kanji, Kevaragu koolu, etc.
Method of preparation:
- Mix thoroughly ½ cup of Finger millet flour (Ragi flour) with 4 cups of water and required amount of salt.
- Cook under low flame.
- Remove from flame and allow it to cool a little.
- Add 2 cups of yogurt (curd) and stir well.
- Pour in tumblers and serve for drinking.
செய்முறை:
- கப்பில் பாதியளவு கேழ்வரகு மாவில் நான்கு கப் தண்ணீர் விட்டு நன்றாகக் கரைக்கவும்.
- சிறிதளவு உப்பையும் சேர்த்து வேகவிடவும்.
- வெந்தவுடன் இறக்கி வைத்து சிறிது ஆறியபின் இரண்டு கப் தயிர் சேர்த்து நன்கு கலக்கி டம்ப்ளரில் பரிமாறவும்.
No comments:
Post a Comment